Patricia Blok

een paar voorbeelden van mijn PRESENTATIES

hier kan je alle details betreffend mijn activiteiten vinden

klik RODE links voor originelen

op zoek naar
de ziel
Centraal
Bibliotheek
Utrecht

Blok is gefascineerd door de schoonheid en kracht van de vrouw. Ze sprak met boeiende vrouwen over hun jeugd, hun passies en drijfveren, over liefdes en kinderen, over ambities en creativiteit.

Internationale Vrouwendag bij de OBA

Wat betekent het om koningin van je eigen gebied te zijn? Hoe word je dat? Wat is vrouwelijk leiderschap? Als vrouw kun je leren leiding te geven zonder je macht te misbruiken. Je kunt leren je macht anders te gebruiken en leiding te geven aan je eigen gebied.

BELCAMPO Bibliotheek De Hallen

Haar drijfveer in haar werk en leven is om mensen zichzelf te leren helpen ontdekken die juweel die ze werkelijk zijn. Ze heeft een zeer praktische en no-nonsense benadering om dichter bij jezelf te komen.


Vrouwlijke
Leiderschap
RABObank
Amsterdam

Vrijdag 27 september 2013 heeft Patricia Blok, klant van Claudette, de workshop “Vrouwelijk leiderschap” gegeven op de Minervalaan. Er was een goede opkomst en de dames (klanten van PB, ZR en een aantal ledenraadsleden) vonden het erg leuk uitgenodigd te worden voor dit event. Tijdens de workshop deed iedereen enthousiast mee en na afloop hebben de vrouwen elkaar beter leren kennen tijdens een gezellige borrel. Als verrassing kregen alle deelnemers het laatste boek van Patricia Blok ‘Ode aan de Vrouw’ van de bank cadeau. Mannen zijn welkom!

maak je dromen waar