Patricia BlokTraining: Vrouwelijk LeiderschapIn de training Vrouwelijk Leiderschap staan bewustwording en verbinding centraal. Bewustwording van je
eigen kracht en kwetsbaarheid maar ook die van de ander. Van daaruit kun je in verbinding komen, met
jezelf en met de ander.

Elke vrouw zou zichzelf kunnen beschouwen als de Koningin van haar leven. Alles wat onder je verantwoordelijkheid valt, is jouw gebied en koninkrijk.

Patricia Blok laat zien hoe je de balans tussen deze twee uitersten kunt vinden om zo je leiderschap nog krachtiger in te zetten. Een aantal eigenschappen die bij vrouwelijk leiderschap horen zijn: geduld, volharding, mededogen, vriendelijkheid, flexibiliteit en goede communicatie.
Tijdens deze training worden er verschillende oefeningen gedaan om te leren je beter te verbinden met jezelf, je mogelijkheden en talenten.

‘Offer je zachtheid niet op aan je kracht en offer je kracht niet op aan je zachtheid.’ Onderwerpen die verder aan bod komen:
• Neem risico's
• Leer van je fouten
• Blijf Levendig
• Blijf Leren
Voor wie?
De training is zowel geschikt voor individuele vrouwelijke leiders als voor ondersteunende teams waarin iedere medewerker in zijn kracht wil komen te staan.
Tijdsduur: de training duurt 8 uur maar kan opgedeeld wordt in 2 dagdelen van 4 uur of in 4 dagdelen van 2 uur.
Indien de training gedurende een hele dag gegeven wordt, kunnen er afspraken over de lunch gemaakt worden.


Ontdek je mogelijkheden en je talenten. Kom, geniet, en leer meer over je mogelijkheden! Verbind je met jezelf en andere bijzondere vrouwen!


maak je dromen waar