Patricia Blok

OPLEIDINGEN - vervolg

Tweede jaar – vervolgopleiding:
Na volledige voltooiing van het basisjaar zal op individuele basis worden beoordeeld of iemand een geschikte kandidaat is voor de vervolgopleiding tot Spirituele Coach.
In het tweede jaar leer je Spirituele Coaching toepassen als methode om jezelf en anderen te helpen . Deze methode kan ook een aanvulling zijn voor andere methoden. Patricia Blok zal in dit jaar haar methode toelichten op basis van haar werk als spirituele coach meer dan 25 jaar. Voor een aantal belangrijke onderwerpen zijn er gastcolleges door artsen en specialisten. Je leert ook hoe je een praktijk als spirituele coach kunt opzetten of deze methode gebruiken om je leven te verrijken en als aanvulling op je werk. Het tweede jaar (beslaat één kalenderjaar) bestaat uit twee modules van vijf hele trainingsdagen.
Module I
Spirituele Coaching:   Hoe doe je dat?     Hoe werkt het?    Wat kun je ermee?
Wat kun je wel en niet behandelen.
Trajecten bespreken met cliënten, grenzen, verwachtingen en resultaten.
Module II
Methoden en technieken die aansluiten bij Spirituele Coaching.
Werken met de schaduw. Wanneer moet je professionele medische hulp inschakelen?
Voorbeelden van werken met depressies en angststoornissen.
Wanneer de coach de’ leerling ‘niet meer kan bereiken.
Loslaten en levensfaseproblematiek
Bij het tweede jaar is vijf sessies leertherapie met een onderwerp van je keuze en supervisie met Patricia Blok verplicht buiten de lesuren.

Masterclasses en supervisie: Na afronding van de opleiding bestaat de mogelijkheid tot het volgen van Masterclasses. Tevens wordt supervisie aangeboden voor diegenen die deze opleiding hebben voltooid.

KLIK hier

om terug te keren naar opleidingen.

maak je dromen waar